KIITOSKIRJE: NETIVYALLA ON UUSI PAKETTIAUTO!

Yehuda Bachana /

Tervehdys Jerusalemista,

Herraa kiittäen tahdomme kertoa teille, että Netivyan uusi pakettiauto on saapunut!

Aloittakaamme seuraavalla rukouksella:

”Baruch Ata Adonai, Eloheinu Melech Ha-Olam, Sh-Hechjanu, Ve-Kimanu, Ve-Higianu la-Zman haze.”

”Siunattu olet sinä, Herra, meidän Jumalamme, joka olet tuonut meidät tähän ilonhetkeen.”

Olimme jännittyneen innostuneita, kun allekirjoitimme sopimuksen marraskuussa, ja olemme vieläkin innostuneempia nyt, kun auto on tuossa.

Tahtoisin kiittää kaikkia teitä, jotka osallistuitte lahjoituksillanne tämän ajoneuvon hankintaan!

Auto saapui juuri oikeaan aikaan, tämän kriisin aikana, kun toimitamme ruokapakkauksia seurakuntamme vanhuksille ja muille ihmisille.

Rukoilemme kuitenkin, että tämä tilanne päättyy nopeasti ja pääsemme palaamaan normaaliin elämään, jolloin autoa käytetään nuorisoryhmän tarpeisiin (piknikit, matkat Jerusalemissa, leirit ja muut).

Autoa käytetään myös kuljettamaan opiskelijoita ja iäkkäämpiä seurakuntalaisia sapattikokouksiin. Ja tietysti ostoksille ja asioita hoitamaan.

Sanomattakin on selvää, että autoa käytetään myös seurakunnan retkillä ja piknikeillä, kun on kuljetettava suuria määriä ruokaa ja tarvikkeita.

Autoa tarvitaan myös, kun menemme hakemaan ryhmiä, matkalaisia ja vieraita, joskus suoraan lentokentältä ja joskus muualta ympäri Israelia.

Myös sotilaille tarkoitettujen pakettien ja muiden tarvikkeiden jakeluun tarvitaan suuri auto, joten pakettiauto tulee oikein hyvään tarpeeseen.

Rukoilemme ja omistamme tämän pakettiauton Taivasten Kuningaskunnan käyttöön ja levittämään Jeshuan sanaa ja rakkautta.  Ja että tämä auto on siunaukseksi, ja että taivaan enkelit suojaavat sen matkustajia. Ja että se saapuu päämääräänsä ja takaisin kotiin turvallisesti.

Herramme Messias Jeshuan nimessä, aamen.

Siunaten Jerusalemista. 

Juuda Bachana

Johtaja , Netivyah Bible Instruction Ministry

Messias Jeshuan opetuksia juutalaisessa kontekstissa.

netivyah.org