MARKKU GRAHN, PROFETIA

Israel-Apu ry /

Näin sanoo Herra : Minun vihani kiivaus on noussut sinua kohtaan Suomi! Sinun johtajasi ja kirkkosi ovat yhdessä Minut hyljänneet ja yhdessä kääntäneet selkänsä Minulle! Heidän epäpyhä liittonsa on savu Minun sieraimissani ja sen löyhkä on tullut Minun kasvojeni eteen ja en voi sitä enää sietää! Teidän syntinne malja on täyttynyt ääriään myöten! Olette paaduttaneet itsenne ja ette tahdo kuunnella Minua. Koska et kuuntele Minua sinä Minun nimeäni kantava kirkko niin en Minäkään enää sinua kuuntele! Mene pois Minun kasvojeni edestä! Minä teen sinut halveksutuksi ja pilkatuksi tämän kansan silmissä ja he tulevat nauramaan sinulle. 

Koska kirkkosi ja maasi johtajat ovat Minulle selkänsä kääntäneet niin Minä myös heille selkäni käännän! Siunaukseni tulen ottamaan maastasi pois! Tyhmiä ja järjettömiä päätöksiä kansanne johtajat tulevat tekemään sillä viisautta heillä ei enää tule olemaan. Puutteen annan tulla kansanne ylle ja sen tulette tulevina aikoina näkemään. Tulen myös kurittamaan kansaanne johtajia niin että he häpeillen tulevat pakenemaan julkisuutta kun heidän tyhmien päätöksien seuraukset tulevat paljastumaan kansalle. Häpeä tulee lankeamaan kirkkonne ja maanne johtajien ylle ja kansa tulee nousemaan heitä molempia vastaan. Kansa tulee heitä syyttämään ahdingostaan joka maatanne tulee kohtaamaan. 

Tämän kaiken keskellä Minä annan herätyksen tulen syttyä maahanne. Ensin se on pieni kuin kynttilän liekki mutta kohta se tulee laajenemaan voimalla maanne joka puolelle. Monet näkyvällä paikalla olleet työni tekijät tulen siirtämään syrjään heidän tehtävistään ylpeytensä tähden. Tulen tuntemattomuudesta nostamaan nöyriä miehiäni ja naisiani jotka eivät rahaa ja kunniaa tahdo itselleen tallettaa. Heidät tulen ottamaan voimalliseen käyttööni ja he tulevat Minulle kunnian antamaan siitä mitä heidän kauttansa tulen tekemään. Niille jotka Minun puoleeni tulevat silloin kääntymään niin heidän puoleensa tulen myös Minä kääntymään. Heidän ei enää minun selkäni takana tarvitse seisoa vaan he saavat olla Minun kasvojeni edessä. 

Sinä minun kansani älä pelkää tuota tulevaa ahdinkoa sillä sen kautta minä siunaan kansaanne niin että monet tulevat Minun luokseni silloin. Omistani tulen pitämään huolen tuon ajan keskellä sillä omani ovat aina Minun kasvojeni edessä enkä minä omiani milloinkaan hylkää. Valvokaa, rukoilkaa ja valmistautukaa tuota tulevaa aikaa varten. Laittakaa lamppunne kuntoon ja ottakaa öljyä astioihinne ja virittäkää lamppunne palavaksi jotta evankeliumin valoa voisitte levittää tuossa tulevassa ajassa. Kun tämä kaikki tulee maatanne kohtaamaan niin silloin tulette muistamaan että jo edeltä nämä teille ilmoitin. 

JOLLA ON KORVA, SE KUULKOON !